... A Crazy Canis Lupus Project

Mig

Billed af Kim

Ja, det er så giraffen. Den fra Givskud, altså, hvis den ikke er blevet dissekeret og givet til løvemad i mellemtiden (billedet er fra 2007). Jeg skal nok vende tilbage med et mere vellignende billede på et tidspunkt ☺

Mit navn er, som du nok har gættet, Kim og er fra Nordsjælland. Jeg er IT-ingeniør og er uddannet i henholdsvis informatik og datalogi.

Hjemmesiden

Formål logo

Jeg fik mit domæne i 1992 (jeg kunne faktisk ikke selv huske det, så jeg måtte lige slå det op i whois). Jeg kan huske, at det blev muligt for private at købe sit eget domæne dengang, og jeg har sikkert værer én af de aller første til at trykke på knappen og fik sendt en fomular afsted på faxen. Himmelrygt var jeg også, da jeg endelig fik domænet og så ud af så mange ”Kimmer” i Danmark…wow!
Nu var det bare det, at jeg ikke havde nogen som helst ide om, hvad jeg skulle bruge sådan en hjemmeside til og resultatet blev, at jeg hovedsaligt brugte mit domæne til min mail. Det blev for det meste kun til hjemmesider med beskeder som ”Jeg arbejder på den” eller noget der var lavet med skabeloner fra Microsoft (Frontpage, My Web Pages Starter kit etc.). De fleste af skabelonerne kommer med en masse ord på latin, som f.eks. et forudfyldt CV, som man så kan erstatte med sine egne data. Well, det er jo ikke rigtig holdbart, så her er jeg altså med mit første mere seriøse bud på en hjemmeside.

Formålet

Webside logo

Og hvad er formålet så? Jo, først bliver jeg nødt til at indrømme, at det ikke er fordi jeg fået en eller anden åbenbaring eller starter et firma, ej heller et ønske om at udstille mig selv, for så kan jeg jo bare oprette en profil på Facebook. Det er måske meget skuffende, men jeg bruger web platformen her til at skaffe mig noget erfaring. Som udvikler har jeg mest udviklet applikationer til Windows og har ikke rigtig interesseret mig internet delen. Men med udviklingen over de sidste år med bl.a. cloud computing, big data, og nu hvor især ”Internet of Things” begynder med at rykke, er det hele begyndt med at se meget mere interessant ud. Så, ja, det er blevet min legeplads og min hjemmeside vil nok også forblive ret statisk, fordi meget af min udvikling kommer til at foregå offline. Men mere om det under punktet: fremtiden.

A Crazy Canis Lupus project

Billed af en ulv

På et tidspunkt, det var nok mest under Windows XP, var det et krav, at feltet for ”Company” skulle udfyldes, når ny software blev installeret . Det kunne selvfølgelig klares med et mellemrum i feltet, men af en eller anden grund kom jeg op med navnet ”Skøre Ulv”. Jeg har et eller andet med ulve og synes at ulven er et utrolige flot dyr, så det er jo en del af forklaringen. Ulv på latin er Canis Lupus, så det endte altså med at mit ”firmanavn” blev til Crazy Canis Lupus. Det hængte på en eller anden måde ved, og mit projekt endte altså med at blive til et ”Crazy Canis Lupus Project”.

Det nørdede

Nørdede billed

De lidt mere nørdede er nok mere interesseret i, hvad jeg har brugt til at udvikle web siden med. Ok, here we go. Mit domæne ligger på et ASP.Net hotel (aspnethotel.dk), hvor jeg også har adgang til en MS SQL Server. Jeg bruger Visual Studio, C# og ASP.Net, HTLM5 og CSS3. Til billedredigering bruger jeg Adobe Photoshop og Lightroom. Billedet på forsiden er fra Slotshegnet i Jægerspris.

De fleste billeder på denne her side kan jeg ikke tage æren for. Men da jeg forleden opgraderede mit Nero brændersoftware, fulgte der et program ved navn WebSite X5 Home 12 med og er beregnet til at lave hjemmesider med. Ikke lige min smag, men det har et stort galleri med royal free billeder, som jeg så har benyttet mig af.

Fremtiden

Billed af fremtiden

Noget af det første jeg skal have set på, er det der kaldes Responsive Web Design. I dag findes der mange forskellige skærmstørrelser og måden hvilket udstyr man gå på internettet med, f.eks. PC, smartphone, tablet, iPad etc. Lige nu ser min hjemmeside ikke så godt ud på smartphones og ditto iPhones, så, ja, det skal rettes som noget af det første. Men ellers går jeg og tumler med nogle forskellige ideer, som ikke er helt på plads endnu. Jeg bor i et fantastisk naturområde med massere af seværdigheder, som jeg godt kunne tænke at indvilge folk i (se f.eks. billedet under kontakt). Herudover er fotografering og grill nogle af mine hobbies, som der er en del potentiale i. Der er dog visse forbehold, og som du kan læse under formål, så bruger jeg denne her platform til at få et bedre indblik i ASP.Net programmering og derfor kan det godt være, at der i perioder ikke sker så meget på min hjemmeside. Men da du nu har forvildet dig ind på siden her, håber jeg at du alligevel vil kigge ind nu og da.